Nog 50 dagen…

protest-455714_1280

Een maand na de laatste blog is het tijd jullie op de hoogte te brengen van onze voorbereidingen. Onze sponsoractie loopt nu een maand. Hartelijk dank voor alle mensen die al een steentje hebben bijgedragen. Dat waarderen we enorm. Wil je ons steunen, maar heb je dit nog niet gedaan? Kijk dan hier.

Op dit moment is het al duidelijker wie wanneer waar gaat zijn. Zo gaat Veraniek Veldstra als eerste naar Parijs in het weekend voordat de top begint. In dat weekend zal er een interreligieus gebed en een mars zijn en er zal een petitie worden overhandigd aan beleidsmakers. Aan banners voor tijdens de mars wordt gewerkt. Bert van der Woerd zal het weekend daarna gaan wanneer er naast een interreligieus debat en Taizé gebedsdienst er een A Rocha dag georganiseerd wordt met diverse sprekers. De details hierover komen later.

Terwijl wij in Parijs meelopen met een mars, wordt er in Nederland ook een mars georganiseerd. Dus kun je niet naar Parijs, maar wil je wel demonstreren? Op zondag 29 november kun je meedoen met de Klimaatparade in Amsterdam.

De komende maand gaan we verder met fondsen werven, promotiemateriaal ontwikkelen en onze slaapplaatsen regelen. Daarnaast zullen we gaan meelopen met de Klimaatloop, onder andere in de omgeving Wageningen-Oosterbeek. We lopen mee omdat we willen laten zien dat we ons zorgen maken over het klimaat en om aandacht te vragen voor het probleem. Veraniek heeft op Radio 5 bij EO Door De Week een interview gegeven over haar deelname aan de klimaatloop. Wil je ook één of meerdere etappes meelopen? Kijk dan op de website en geef je op.

 

Facebooktwitter