In samenwerking met A Rocha Nederland organiseert Climate Stewards in 2021 ‘Plastic Free February’. We gebruiken de maand februari om stil te staan bij ons gebruik van (wegwerp)plastic en gaan op zoek naar alternatieven. In februari begint ook de vastentijd. Kunnen we ‘vasten’ van ons plasticgebruik? Ga met ons de uitdaging aan en maak februari plastic-vrij!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Plastic Free February en ontvang elke week van februari 2021 een mailtje met een inspirerende blog, handige tips en ideeën om plasticgebruik te verminderen. Onder de aanmelders vóór 1 februari 2021 verloten we 4 boeken van ‘Leven zonder afval – een handleiding voor een minimal waste lifestyle’ van Emily-Jane Townley.

Wil je meedoen met de win-actie?

Door het vakje hieronder aan te vinken ga je akkoord met de inschrijving voor Plastic Free February.

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We gebruiken Mailchimp als ons mailing platform. Door op inschrijven te klikken bevestig je dat we Mailchimp gebruiken voor verdere afhandeling. Lees hier meer over hoe Mailchimp met je gegevens omgaat.