Bid, werk en wandel

Promo COP21 CS Wat gaat de tijd snel! Nog iets meer dan 20 dagen en dan vertrek ik (Veraniek) naar Parijs. Ons hele team is druk aan het werk. Op 5 december organiseert A Rocha samen met de Lausanne beweging een dag over zorg voor de schepping. Het programma is nu bekend. In Engeland zijn onze collega’s druk geweest met het ontwerpen en bestellen van promotie-materialen. Op de foto zie je onze collega’s Adrian en Caroline uit Engeland met de banner die mee gaat naar Parijs.

Verder hebben we laatst meegelopen met de Klimaatloop om aandacht te vragen voor klimaatverandering. Het was fijn en goed met zoveel mensen dit te doen. Je kunt nog meelopen met de laatste etappe(s) in Limburg op 14 en 15 november. Het eindpunt zondag is op het drielandenpunt Vaals. Hier wordt het estafettestokje overhandigd aan deelnemers uit België en Duitsland. Op zondag 1 november zijn ook de Climate Miles gestart: een wandeling van Utrecht naar Parijs, georganiseerd door Urgenda. Dagelijks is rond 23.00 uur op NPO 2 iets te zien van de etappe van the Climate Miles.

Tot slot wijzen we jullie graag op de blog van onze collega Caroline die de eerste kilometers heeft gefietst voor haar reis naar Parijs. We zijn trots op haar dat ze dit doet. Well done Caroline!

Wil je ons nog steunen? Dat kan! Bid voor de regeringsleiders die bezig zijn met de voorbereidingen voor de klimaattop. Wil je op de hoogte blijven van ons werk? Schrijf je bovenaan de pagina in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Facebooktwitter